Case de inchiriat Bucuresti sector 1,2,3

Case de inchiriat Bucuresti

Locuinta de la bloc nu te mai satisface, nu ma suporti sa imparti spatiile comune cu vecinii sau te-ai saturat pur si simplu de apartamentul de la bloc si vrei sa te muti la casa? O casa de inchiriat in Bucuresti este solutia la care te-ai gandit? Spatiul mai mare decat cel pe care il ofera locuinta de la bloc, eventual  o curte generoasa cu multa verdeata, dar si chiria uneori mai mare si lipsa vecinilor sunt argumente pe care sigur le-ai luat in calcul, cand te-ai decis sa faci aceasta schimbare.  Poti gasi, insa oferte bune la casele de inchiriat in Bucuresti.  Casele nou construite, in zone mai limitrofe ale Bucurestiului, pot fi o solutie mai ieftina la chirie.  Consulta un specialist pentru cele mai bune oferte.

Case de inchiriat Bucuresti zona centrala

Te-ai saturat sa pierzi ore intregi pe naveta, dintr-un capat al Bucurestiului  pana in centru unde ai serviciul si vrei neaparat sa-ti gasesti o locuinta mai aproape de sediul firmei unde lucrezi? Cea mai buna solutie e sa gasesti o casa sau un apartament de inchiriat, central, in Bucuresti, aproape de serviciul tau. Vei scuti banii dati pe taxi sau pe benzina, nu vei  mai intarzia la job din cauza traficului si vei beneficia de toate facilitatile traiului intr-o zona centrala. Toate aceste lucruri, de care poti beneficia, vor compensa cu chiria mai mare fata de alte zone ale capitalei. O casa intr-o zona buna, la Unirii, cu patru camere poate fi inchiriata cu 1300 de euro lunar pe cand una tot cu patru camere, in zona 1 Mai, te poate costa 500 de euro pe luna.

Case de inchiriat Bucuresti sector 1

Te-ai decis sa te muti la casa si cauti oferte la casele de inchiriat? Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si un buget pe masura, deoarece, oferta la casele de inchiriat din Bucuresti, sectorul 1, in zone ca: Dorobanti, Aviatorilor sau Primaverii, este mica in comparatie cu cererea. Datorita faptului ca ofera toate facilitatile necesare unui trai mai mult decat decent, cladirile de birouri sunt la tot pasul si majoritatea oamenilor care locuiesc aici au venituri ridicate, aceasta zona este considerata una de lux. De aceea si preturile la casele de inchiriat in sectorul 1 din Bucuresti sunt pe masura.

Cele mai cautate sunt locuintele modern mobilate si utilate, amplasate in zone cat mai bune, in apropiere de restaurante, baruri, magazine, sali de fitness sau parcuri.

Case de inchiriat Bucuresti sector 2

Sectorul 2 al capitalei este preferatul dezvoltatorilor imobiliari, unde s-a construit foarte mult in ultima perioada. Casele de inchiriat din sectorul 2 Bucuresti au si ele un succes aparte si sunt la mare cautare. Motivele pentru care multi prefera aceasta zona a capitalei sunt nenumarate:

  • Preturile avantajoase la chirii si pentru toate buzunarele;
  • Sectorul 2 are mult spatiu verde si cele mai multe parcuri, vreo 20 la numar;
  • Unitati sanitare la tot pasul;
  • Peste 100 de scoli, gradinite si licee si multe piete, iar lista poate continua.

Cei care cauta o casa de inchiriat in Bucuresti, sectorul 2, prefera in special zonele Iancului, Ferdinand, Pache Protopopescu, Foisorul de Foc si Mosilor. Aici sunt atat locuinte nou construite cat si vechi, care asigura tot confortul necesar la preturi bune.

Case de inchiriat Bucuresti sector 3

Preturile caselor de inchiriat din sectorul 3, Bucuresti se mentin in linie ascendenta. Sectorul 3, al capitalei se afla pe lista multor persoane, in ceea ce priveste inchirierea si cumpararea de locuinte, datorita existentei spatiilor verzi generoase, a zonei aerisite si accesibile. Nici preturile caselor de inchiriat din sectorul 3, Bucuresti nu sunt de neglijat, insa acopera orice buget. Motiv pentru care, multi investitori au ales in ultima perioada sa investeasca aici, in constructii de locuinte noi. Situatia actuala de piata fiind deosebit de atractiva pentru investitori. O casa cu 4 camere, de exemplu in zona Muncii se inchiriaza cu 800 de euro pe luna iar una cu o singura camera in Unirii se poate inchiria cu aproximativ 550 de euro pe luna.

Case de inchiriat Pipera

Constructiile de cladiri noi de birouri, blocuri de apartamente sau case pentru locuit sunt in plina ascensiune in zona Pipera-Bucuresti.  Datorita terenurilor, care se vand mai ieftin, dar si a posibilitatii de dezvoltare pe piata imobiliara, constructorii prefera sa investeasca din ce in ce mai mult, in aceasta zona in plina dezvoltare. Cei care cauta case de inchiriat in zona Pipera-Bucuresti, sunt in special persoanele care au serviciul in aceste zone si doresc sa nu mai piarda timp pretios pe naveta, insa si cei care prefera sa stea departe de agitatia urbana a orasului. O casa de patru camere, in Pipera se poate inchiria cu 1.500 de euro pe luna  si cu aproximativ 800 de euro, pentru o locuinta de 3 camere.

Case de inchiriat Bucuresti centru

Locuiesti cu chirie la bloc si ai constatat in timp ca nu te-ai putut obisnui cu zgomotele vecinilor si impartirea spatiilor comune si tanjesti dupa intimitatea si confortul pe care ti-l poate oferi traiul la casa? Casele de inchiriat din Bucuresti, nou construite, au un design modern, dar si preturi atractive. Casele situate nu tocmai in zone centrale iti pot oferi linistea si spatiul dupa care tanjesti, plus alte facilitati necesare unui trai decent. Casele de inchiriat, situate in zonele de centru ale Bucurestiului pot fi mai restranse, in ceea ce priveste spatiul interior si cel exterior, insa iti asigura infrastructura completa  si toate facilitatile de care ai nevoie. Toate acestea vin la pachet cu unele inconveniente precum : aglomeratie, poluare si mai putina intimidate, comparativ cu o locuinta situata intr-o zona limitrofa a capitalei.

Vile de inchiriat Bucuresti

Daca te-ai saturat sa platesti chirie pentru apartamentul de la bloc si in plus, sa imparti totul cu vecinii galagiosi si te gandesti tot mai des, ca aceeasi bani i-ai putea da pentru chiria unei case/vile in Bucuresti, e cazul sa iei masuri.  O casa sau vila de inchiriat in Bucuresti e cea mai buna solutie. Mai ales, daca ai o familie numeroasa.  Mult mai spatioasa decat apartamentul de la bloc, cu mai multe camere, o curte generoasa cu multa verdeata, dar si chiria putin mai mare si lipsa vecinilor sunt argumente pe care sigur le-ai luat in calcul, cand te-ai decis sa faci aceasta schimbare.  Poti gasi, insa oferte de case de inchiriat la preturi asemanatoare cu chiria data la apartament.  Casele nou construite, in zone mai limitrofe ale Bucurestiului, pot fi inchiriate cu preturi mai mici.

Case de inchiriat Bucuresti Ilfov

Constructiile de cartiere rezidentiale sunt in plina expansiune, de jur imprejurul capitalei, iar casele de inchiriat sau de vanzare din jurul Bucurestiului, in Ilfov sunt preferate in special de persoanele cu venituri medii.  Constructorii sau dezvoltatorii imobiliari prefera sa investeasca in aceste zone, datorita preturilor mai mici la terenuri si pentru ca au posibilitatea extinderii si construirii de locuinte pe suprafete mari de terenuri. Natura care inconjoara aceste zone in plina dezvoltare, cu paduri si spatii verzi, fara agitatia specifica orasului, camere mari si designul modern  cresc uneori pretul caselor scoase pe piata.  In Pipera, de exemplu, o casa cu 3 camere se poate inchiria cu 900 de euro pe luna iar in Corbeanca o vila cu patru camere si curte cu spatiu verde poate fi inchiriata cu 950 de euro pe luna.

Case vechi de inchiriat, in Bucuresti, o alternativa la chiria de la bloc

Locuinta de la bloc nu te mai satisface si nu-ti mai asigura niciun fel de confort? Faci demersuri sa te muti cat mai repede la casa, dar nu stii ce sa alegi, ca sa nu te coste mai mult decat chiria de la bloc? O casa veche de inchiriat in  Bucuresti poate fi o alternativa la chiria de la bloc. Poti alege una situata central sau alta intr-o zona mai retrasa. Casele vechi de inchiriat, situate in centrul Bucurestiului iti pot oferi intimitatea pe care locuinta de la bloc nu ti-o oferea, infrastructura completa, toate utilitatile  necesare, gata utilata si echipata corespunzator.  Cele din zonele limitrofe ale capitalei pot oferi, in plus, mai mult spatiu de locuit, dar si spatii exterioare mai generoase decat cele situate central si preturi decente.

Casele de lux din Bucuresti, inchiriate de cei cu venituri peste medie

Casele de lux din Bucuresti sunt o optiune avantajoasa la chirie pentru cei cu venituri mari sau pentru firme care au nevoie de o casa luxoasa, bine pozitionata, cat mai central. In ultima perioada, cererea de case la standarde de lux, de inchiriat din Bucuresti, mobilate si echipate la standard de lux a crescut simtitor fata de anii anteriori.

Chiriasii cu venituri frumoase cauta in general case in vile cu trei sau patru camere ori mai multe, in cladiri noi sau vechi, dar care sa ofere cele mai bune conditii.

Si cetatenii straini, veniti in Romania la studii sau sa lucreze in diverse companii  prefera locuintele luxoase, avand in vedere faptul ca angajatorii ofera bugete frumoase pentru chirii. Zonele centrale ale capitalei sunt cele care ofera astfel de conditii, cotate la standarde inalte.

  • Cautare