header_image

Despre noi


Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Telul nostru este sa livram servicii de cea mai buna calitate in orice moment. Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni profesionisti din domeniu, noi suntem aici pentru tine. Ne mandrim cu servicii de neegalat si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam o relatie pe termen lung. Suntem devotati valorilor in care credem:

  Iti garantam siguranta tranzactiei imobiliare

    Iti obtinem o valoare cat mai buna

  Te ajutam sa tranzactionezi intr-un timp cat mai scurt

  Iti oferim o analiza de piata si planul de actiune complet pentru a-ti atinge toate obiectivele

  Construim relatii de incredere

  Ai la dispozitie o echipa dedicata, onesta si perseverenta

  Respectam timpul si nevoile clientilor nostri

  Iti punem la dispozitie cunostinte tehnice, financiare si juridice

  Te ajutam in intocmirea tuturor documentelor necesare tranzactiei

  Te tinem la curent cu ceea ce se intampla in piata si pretul proprietatilor concurente

Din anul 2006 Otho Estate a deprins si adaptat abilitatile necesare pentru a creste o echipa flexibila, gata sa raspunda adecvat in aproape orice situatie si conditie de piata.

Principalul nostru obiectiv este sa concentram toate resursele de care dispunem pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru clientul nostru, de-a lungul unui proces care sa devina pentru acesta un etalon al colaborarii in domeniul serviciilor.

Cumpararea, vanzarea sau inchirierea unei proprietati necesita luarea unor decizii financiare importante, navigarea in jurul unor probleme complexe in ceea ce priveste tranzactionarea si o birocratie greu de eludatat. Otho Estate este expertul din coltul tau atunci cand efectuezi astfel de tranzactii. Te sprijinim, te ghidam prin acest proces si iti oferim acces la toate proprietatile relevante pentru tine.

Atunci cand clientii nostri cumpara, vand sau inchiriaza imobile, acordam o atentie sporita tuturor detaliior. Tu, ca un potential client si prieten, vei aprecia serviciile noastre imobiliare, de management, de aplicare a legii, precum si tehnicile de negociere. Iti punem la dispozitie toata expertiza noastra in imobiliare si ne-ar placea sa impartasim cu tine entuziasmul, pasiunea si dedicatia pentru acest domeniu.

Date identificare firma: SC Otho Real Estate SRL, CUI: RO18311174, J40/955/2006.

 

Meriti cei mai buni brokeri, contacteaza-ne pentru a discuta cum te putem ajuta cel mai bine!

 

Cei mai buni din domeniu

Alatura-te unei echipe de profesionisti

Trimite CV

  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov