click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

Baia- incaperea destinata relaxarii

  • slider
by Alexandru
February 18, 2020
Category:   Blog

Baia este camera din casa care si-a depasit demult atributiile strict functionale evoluand in a fi incaparea destinata rasfatarii simturilor si a relaxarii.
Astfel, dintr-o incapere decorata elementar si simplu, s-a ajuns sa se puna acceptul pe decor si stil, transformandu-se astfel intr-un loc primitor, cald si rafinat.
Baile decorate natural se afla in preferintele celor mai multi dintre noi, fiind decorate in culori neutre, calde, fiind usor de amenajat, simple si luminoase. Eleganta si rafinamentul create in tonuri de bej, crem sau maro dau nastere la o incapere in care dainuie armonia si relaxarea. Astfel de bai sunt destinate in special apartamentelor sau caselor cu spatii mici, facandu-le astfel sa para incaperi mai spatioase.
Pentru o baie decorata natural si simplu, dar care sa aiba o nota usor iesita din comun se poate decora un perete cu placi de ceramica. Exista foarte multe modele pe piata actuala a designului interior, care imita imprimeuri florale sau care pot imita textura cimentului ori imprimeuri geometrice.
E vorba doar de gusturile si preferintele fiecaruia. Cu sigurata vor oferii baii tale unicitate! Atentie insa la culori! Cel mai bine ar fi ca placile alese sa fie intr-un ton similar sau intr-o nuanta sau culoare care sa contrasteze putin cu cea a peretilor.
Totodata, in cazul in care decorul creat astfel, nu reuseste sa transmita suficienta caldura la nivel vizual, poti adauga elemente si accesorii care sa intregeasca designul baii tale. Oglina, lavoarul pe un blat de lemn tratat special pentru a rezista la umiditate, o floare artficiala sau naturala, lumanari, un corp de mobilier, cateva recipiente din impletituri pentru produsele de ingrijire, toate pot duce la intregirea si definirea baii tale aducand astfel un plus de naturalete si confort.
Daca totusi visezi la o baie moderna, minimalista, exista elemente de decor care se aproprie de stilul tau nonconformist. Lavorul, lampa, cada sau bateriile pot fi in stiluri retro sau chiarfuturiste! Culorile tari insa vor face din baia ta, o baie unica, insa trebuie tinut cont de spatiul avut. Daca este o baie mica, iti recomandam sa nu indeaznesti prea mult, pentru ca s-ar putea sa te simti ca intr-o cutie, in schimb daca spatiul este generos, pata de culoare va fi cu siguranta elementul indraznet in decorul baii casei tale!


  • Search