click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

Terasa mea de vara

  • slider
by Alexandru
July 18, 2019
Category:   Blog

Unde poate fi mai bine vara, cand, dupa o zi plina, iti doresti putina liniste si relaxare?!

Vara, livingul casei se muta pe terasa. Si daca tot facem acest lucru, acest coltisor din casa trebuie transformat intr-un spatiu confortabil, functional, relaxant astfel incat sa beneficiem de o atmosfera idilica.

Exista foarte multe variante de amenajare a terasei, insa cel mai important element de la care pornim este spatiul: nu toti dispunem de o terasa ofertanta, asa ca fiecare coltisor trebuie foarte bine gandit si amenajat. Spre exemplu, terasa casei mele masoara sapte metri patrati, dar este de tot ce mi-as putrea dori de la o terasa de apartament.

Nu prea mare, cu un mobilier special pentru terase din acela de ratan alcatuit din doua fotolii, o canapea cu doua locuri si o masuta, este tot ce ai nevoie pentru a cina aici, a-ti bea cafeaua sau pur si simplu sa ai un loc unde poti citi o carte intr-o seara racoroasa de vara.

Si asta nu e tot, accesoriile fac si in cazul acesta diferenta. Un ghiveci masiv cu o floare, jardiniere pline cu flori viu colorate, lumanari parfumante, perne colorate, poate cateva pietre decorative, sunt cateva dintre elementele care iti asigura succesul garantat in a-ti crea terasa mult dorita si locul unde iti poti redobandi linistea.

Daca cumva soarele nu it da pace si bate dupa amiaza in terasa ta, te sfatuiesc sa te gandesti serios la achizitionarea unei copertine sau umbrele, depinde de preferinte. Pardoseala este de asemenea foarte importanta, asa ca am sa marturisesc ca din gresia care era pe jos intial, am schimbat complet decorul si aspectul terasei mele cu pardoseala special creata pentru terase.

De data aceasta, o sa las si o poza cu terasa mea si am sa te invit sa observi cat de putine elemente sunt folosite, nu mai multe decat cele descrise mai sus, insa toate foarte utile.

Bineinteles, iti poti cumpara un hamac sau fotolii din acelea in care te afunzi, dar asta depinde evident,  de spatiu de care dispui.

Cam atat despre terasa mea, locul unde serile de vara devin poveste.

 

 

 

 


  • Search