header_image

Testimonials

Frank Edwinsson

happy seller

“I strongly recommend Alexandru Ispir. The real estate business in Bucharest is a  jungle, with many pitfalls. The bureaucracy is overwhelming!!!Trust and competence with your broker is a must. Even more if you don´t speak the language. My past experience with real estate brokers in Bucharest is extremely bad. When selling my apartment, I invited three different brokers to offer their services. I chose Alexandru Ispir from Otho Real Estate, who was the only broker I deemed trustworthy. He obviously understands the market, he marketed the apartment to the correct group of buyers, assessed a credible price, and managed the complete sales process. He took care of absolutely all administration and was at my side through the whole sales process And there is a lot of around a propety sales in Romania, believe me. In just a few weeks my apartment was successfully sold. I strongly recommend him.”

Stefana Frigura

happy buyer

“My collaboration with Alex was exemplary, since he was highly proffesional. I was helped, guided, and all the problems that occured during the transaction were treated with the utmost seriousness. He always came with ideas about how they can be solved in the shortest time. Alex was the interface i comunicated with all the time, and i liked that he had a neutral relationship with the seller. “

Tiberius si Mihaela Dirla

happy sellers

“Thank you again so much Alice for all the help and the professionalism you showed. We were pleasantly impressed by it and we will be happy to work again with you in the future, if the opportunity arises. You have all our appreciation. What made the difference was your determination and your confidence that you will complete the transaction!”

Rodica Garba

vânzător fericit

“Nu imi sta in obicei sa las reviewuri, asa ca as prefer sa vedeti randurile mele ca pe o scrisoare de multumire. Recunosc ca nu ma asteptam ca proprietatea mea sa fie vanduta in timp asa de scurt, dar nu pentru asta vreau sa va multumesc. Surpriza si mai placuta a fost felul in care s-au desfasurat lucrurile, cu profesionalismul, eficienta, sfaturi competente si pertinente. Agentul dumneavoastra, Razvan Moldoveanu, mi-a schimbat perspectiva legata de piata imobiliara si lucrul cu o agetntie de profil, motiv pentru care imi exprim recunostinta si aprecierea (fata de agentia Otho Estate). Jos plaria!”

Otilia si Daniel Paunescu

cumpărători fericiti

“Cand am incepunt cautarile unui apartament intr-o casa interebelica, eu si sotul meu ne asteptam sa fie greu sa gasim ceva pe gustul nostru si mai ales in buget. Insa doamna Alice Necula  a avut rabdare cu noi, s-a dat peste cap si nu numai ca ne-a  gasit ceea ce ne doream, dar a facut si intreaga etapa de cautari, experienta cu totul mult mai placuta. Multumim frumos pentru ajutor!”

Mihai Simulete

proprietar fericit

“Nu este prima ora cand inchiriez casa din Dorobanti, asa ca nu mi-e greu sa fac diferenta si sa recunoasc calitatea superioara a serviciilor oferite de dumnevoastra. Am avut placerea sa coloaborez cu domnul Stefan Dumitru si va felicit, atat pe el, cat si pe dumneavoastra ca agentie, pentru profesionalism si atitudine impecabila. Mai rar atata atentie, incredere si pricepere.”

Marius M.

vânzător fericit

“Sa spun pur si simplu ca Razvan Moldoveanu si-a facut bine treaba ar fi insuficient. A fost dedicat, de incredere si cu o atitudine de nota 10. Pe toata durata activitatii mele de dezvoltator imobiliar nu am lucrat cu un asa profesionist.”

Camelia Revenco

chiriaş fericit

“M-am mutat de 3 ori in ultimul an. Recunosc ca imi place sa stau cu chirie, tocmai pentru ca imi pot schimba oricand locul, in functie de situatie, insa gandul unei a patra mutari in timp asa scurt m-a ingrozit pana si pe mine. 🙂 Nu ma astaptam ca lucrurile sa mearga asa lin, repede si „curat”, desi pot spune ca am ceva experienta la capitolul inchirieri. Am avut mare noroc sa dau peste Alice Necula. Clar stiu la cine sa apelez pentru viitoarele mutari.”

Veronica si Constantin Calin

cumpărători fericiti

“Am ales Otho Estate pentru ca promitea servicii de inalta calitate, profesionalism si o abordare diferita si trebuie ca sa recunosc ca v-ati ridicat la nivelul angjamentelor asumate si sincer ati depasit asteptarile noastre. Pentru asta ii multumim in special lui Razvan (Moldoveanu), pe care l-am simtit alaturi de noi mai mult ca pe un prieten decat ca pe un agent imobiliar. “

Mariana si Marius Preda

cumpărători fericiti

“Va transmitem sincerele naostre multumiri pentru mainera profesionista si in acelsi timp prietenoasa cu care v-ati ocupat de vanzarea casei noastre. Pentru noi a fost o experienta surpinzator de placuta, fara prea multe intruziuni si deranj, iar competentele dumneavoastra si experinta in domeniul imobiliar au facut lucrul acesta posibil.”

Eugen Nicolae

vânzător & cumpărător fericit

“Marturisesc ca m-ati facut sa am o atitudine mult mai relaxata fata de intreg procesul de vanzare/cumparare in care am fost implicat. Ati fost direct, increzator si onest si asta mi-a oferit incredere, pe care trebuie sa spun ca ati reusit sa o depasiti. Va multumesc, domnule Dumitru pentru o tranzactie de succes!”

Oana Isac

cumpărător fericit

“Stiu ca piata este dificila, zona in care cautam eu apartament (Piata Romana) este limitata si preturile destul de ridicate, asa ca nu ma asteptam sa fie usor. Cu toate astea am fost impresionata de colaborarea cu Alice Necula, nu ma asteptam la atata profesionalism, rabdare, tact si perseverenta din partea unui agent imobiliar. Mi-ati schimbat complet perceptia si ideile preconcepute despre serviciile imobiliare. Iata ca se poate si altfel. 🙂 “

Carmen si Andrei Rusu

vânzători fericiti

“Acum doi ani, eu si sotia mea am scos la vanzare casa din Baneasa si dupa 6 luni de intalniri cu diferiti agenti imobiliari si potentiali clienti, fara rezultat, am renuntat. Ne-am propus ca de data asta sa fim mai rabdatori. Nu ne asteptam ca totul sa se intample asa de repede si atat de elegant. Poate si piata e alta, dar suntem de parere ca meritele ii apartin in totalitate lui Stefan Dumitru, agentul dumneavoastra, care ne-a uimit pur si simplu. Multumim frumos!”

Razvan Onuta

vânzător fericit

“Dupa ce am scos la vanzare vila din Pipera, ma asteptam la luni bune de telefoane si vizionari, dar s-a vandut dupa doar 4 vizionari. Mi-am dat seama cat de important este ca agentul cu care lucrezi sa iti ofere niste previziuni si asteptari realiste si sa te ajute sa faci o oferta corecta si potrivita pietei. De aici vine rezultatul si ii datorez aceasta nou perspectiva, si vanzarea rapida, lui Razvan Moldoveanu.”

Ana si Razvan S.

vânzători fericiti

“O abordare calda, profesionista, integra. Ii multumim lui Alice Necula pentru grija si eficienta cu care s-a ocupat de vanzarea proprietatii noastre si felicitari agentiei pentru astfel de oameni si servicii de calitate.”

Catalina Ionescu

cumpărător fericit

“Apreciez foarte mult ajutorul lui Stefan si faptul ca a avut rabdarea sa imi inteleaga nevoile ca si cumparatoare. Stiu ca am fost foarte specifica si uneroi dificila 🙂 , dar asta nu l-a impiedicat sa imi ofere cea mai buna consiliere si cele mai potrivite solutii, in conditiile reale ale pietei, pentru ca, recunosc, nu aveam habar de prea multe. Deci va multumesc pentru sprijinul acordat si in special lui Stefan pentru tot efortul lui.”

Raluca si Costin Baltag

cumpărători fericiti

“Este a doua oara cand cumparam o casa cu ajutorul vostru si de fiecare data a fost la fel, adica minunat. Ii multumim mult lui Razvan, care ne-a consiliat si ne-a ajutat cu pricepere si entuziastm, atat sa vindem vechea proprietate, cat si sa ne gasim o noua casa fix dupa nevoile noastre.”

Iuliana Bina

vânzător fericit

“Alice Necula a facut intreaga experienta mai frumoasa! Ma asteptam la stres, agitatie si sa-mi prind urechile in documantatie si lucruri la care nu ma pricep, insa Alice nu numai ca a preluat toate responsabilitatile tranzactiei si m-a sfatuit, dar a facut ca tot procesul de vanzare sa fie mai placut si mi-a dat incredere.”

Adauga testimonial

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

  • Search

Choose Areas
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov