click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

Zona de noapte- patul, “actorul” principal!

  • slider
by Alexandru
January 26, 2021
Category:   Blog

Eleganta si confortul sunt caracteristicile zonei de noapte sau dormitorului, mai bine zis, un spatiu care este destinat odihnei, dar si al relaxarii, unde evident, elementul principal este patul,care este pus în valoare de material, design, dar si textura si culori.Paturile contemporane variaza de la linii minimaliste, simple la modele mai indraznete, insa mereu accentul va fi pus pe confort, iar un element extrem de actual ar fi tabliile voluminoase si tapitate!
Daca stam sa ne gandim la un dormitor contemporan, majoritatea sunt decorate minimalist, cu doar cateva elemente ,cat mai simplu dar tonic, in acelasi timp.
Pentru un plus de eleganta, dressingul trebuie gandit ca un „magazin” personal, in care toate articolele si obiectele sa fie expuse ordonat si structurat. Variantele moderne de dressing deschis completeaza imaginea unui dormitor perfect.
Asadar, patul si dressingul joaca rolurile principale in decorarea dormitorului, insa deloc de neglijat ar fi mocheta sau covoarele, obiectele de decor, dar si noptierele de langa pat, care intregesc cadrul pentru o atmosfera calda si linistita, unde lumina naturala definesc un spatiu ce pare ca invita la relaxare.
Foarte importante in decorarea dormitorului sunt eleganta si acuratetea liniilor, acestea dezvaluind un dormitor elegant, cu o priveliste ce doar iti va lua suflarea cand te vei trezi dimineata, inconjurat doar de linistea ce dainuie in dormitorul tau. O aranjare atenta si armonioasa a fiecarui spatiu disponibil, combinatiile dintre materiale si finisaje, estetica si functionalitatea, dar si formele armonioase ale materialelor pot doar sublinia eleganta si rafinamentul dormitorului tau, o zona de noapte moderna si originala pentru a-ti satisface nevoia de odihna si relaxare.


  • Search