Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza principalaInchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 1Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 2Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 3Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 4Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 5Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii poza 6

Inchiriere Apartament 2 camere Bucuresti, Campia Libertatii

350350 EUR
Campia Libertatii,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!
Un apartament situat intr-o zona linistita, aproape de metrou si parc, decomandat, mobilat si utilat ce dispune si de multe spatii de depozitare.
De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 55 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: AI0317510

Statie Metrou: Piata Muncii

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 10

Etaj: 5

Tip Imobil: bloc mixt

Interior: stare buna

An Constructie: 1978

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesapometre

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov