Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza principalaInchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 1Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 2Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 3Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 4Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 5Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 6Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 7Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 8Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu poza 9

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Barbu Vacarescu

11901,190 EUR
BARBU VACARESCU,

Descriere Proprietate

Va propunem spre inchiriere un superb apartament de 3 camere situat in zona Barbu Vacarescu – Upground Residence.Apartamentul propus spre inchiriere are o suprafata utila de 110 mp plus doua balcoane ( 30 mp ), avand suprafata totala de 140 mp.

Apartamentul de 3 camere propus spre inchiriere dispune de finisaje de lux din care amintim:

parchetul din lemn masiv sau triplu stratificat marca Bauwerk (Elvetia),
respectiv cu geamurile termopan cu tamplarie din aluminiu marca Schuco
baile sunt echipate cu baterii Grohe si obiecte sanitare Cersanit, in timp ce blatul de lavoar este din material compozit sau marmura.
Apartamentele sunt dotate cu usi de intrare antiefractie din metal imbracate in lemn furniruit si sunt prevazute cu manere de aluminiu. Usile de interior sunt imbracate in lemn furniruit de nuanta stejar, nuc sau wenge si au feronerie de aluminiu.
Balcoanele sunt iluminate si placate cu gresie rezistenta la temperaturi joase, fiind prevazute cu balustrada de inox de 1,2 m inaltime si sticla de protectie.
Situat in proximitatea celor mai cautate spatii verzi si de agreement din Bucuresti (parcurile Herastrau, Floreasca, Lacul Tei), ansamblul rezidential din care face parte apartamenul de 2 camere propus spre vanzare e aproape de toate lucrurile care conteaza pentru tine. WorldClass UpGround, unul dintre cele mai mari cluburi de fitness si spa din tara, restaurantele Q`s Inn sau Cervo, cafeneaua Starbucks, supermarketul Mega Image, toate sunt acum mai accesibile ca niciodata. De asemenea, in cadrul ansamblului Upground, se mai afla gradinita Junior School, curatatoria Top Clean, sucursale Bancpost, BRD, Banca Romaneasca si Marfin Bank.

In plus, la capatul unei plimbari mai scurte de 10 minute de mers pe jos, se afla Promenada Mall si cea mai importanta zona de birouri din Bucuresti, in care gasim cladiri precum Globalworth Tower, Sky Tower, Nusco Tower sau Green Court.
Astfel, se aduc in cartierul tau toate obiectivele care fac parte din itinerariile tale zilnice, reducând la maximum timpul petrecut in trafic si eliminand complet din peisajul tau cotidian factorii de stres inutili. Intr-un minut iti faci cumparaturile, in 10 minute de mers pe jos ajungi la locul de munca, iar in 10 minute de mers cu masina iti savurezi cafeaua sau cinezi in cele mai bine cotate locatii ale capitalei.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 110 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: CLNAI03151

Statie Metrou: Pipera

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 12

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 2010

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie mobilata
yesloc parcare
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov