Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza principalaInchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 1Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 2Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 3Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 4Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 5Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 6Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 7Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca poza 8

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Floreasca

13901,390 EUR
FLOREASCA,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune ”acasa”.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Va asteptam la vizionare!


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 137 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 3

ID Anunt: AI0291741

Tip Apartament: decomandat

Confort: Lux

Nr. Etaje: 5

Etaj: 3

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 2010

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yescentrala proprie

Stefan Ionescu

Senior Broker
076076 ... vezi tot numarul0760762702

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov