Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza principalaInchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 1Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 2Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 3Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 4Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 5

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Obor

399399 EUR
OBOR,

Descriere Proprietate

cesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, la 1 min de metrou Stefan cel Mare, 3 camere, etaj 8 / 8, P+8, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 72mp, constr. 1977, supr. utila : 72mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 72 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 1

ID Anunt: CLNAI03320

Statie Metrou: Stefan cel Mare

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 8

Etaj: 8

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 1977

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesapometre
yesrepartitoare

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov