Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Piata Dorobanti

21002,100 EUR
PIATA DOROBANTI,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata in Dorobanti capitale, intr-un imobil nou.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 4 / 4, P+4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 140mp, constr. 2018, supr. utila : 130mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, loc parcare, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, apometre, repartitoare, contor gaze, eliberabil imediat, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 130 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: AI0310705

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 4

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

Interior: proaspat renovat

An Constructie: 2018

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yesloc parcare
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov