Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza principalaInchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 1Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 2Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 3Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 4Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 5Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 6Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 7Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate poza 8

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Universitate

11501,150 EUR
UNIVERSITATE,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita, aflata in zona Universitate la doar cateva minute de mers pe jos de metrou. De asemenea proprietatea dispune si de un loc de parcare subteran.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 85 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: AI0317517

Statie Metrou: Universitate

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 5

Etaj: 2

Tip Imobil: bloc mixt

Interior: proaspat renovat

An Constructie: 2018

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesalarma
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie mobilata
yesloc parcare
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov