Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb

Inchiriere Apartament 4 camere Bucuresti, Floreasca

10001,000 EUR
FLOREASCA,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 4 camere, etaj 3 / 3, decomandat, constructie finalizata, 122mp, constr. 1992, supr. utila : 122mp, utilat, mobilat, o baie, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 122 mp
  • Camere: 4
  • Dormitoare: 3
  • Bai: 1

ID Anunt: AI0310284

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 3

Etaj: 3

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 1992

Facilități și caracteristici

yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie mobilata

Bogdan Ispir

Real Estate Junior Broker
0767 7 ... vezi tot numarul0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov