Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza principalaInchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 1Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 2Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 3Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 4Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 5Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 6Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 7Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 8Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 9Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 10Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 11Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 12Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 13Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 14Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 15Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 16Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 17Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila poza 18

Inchiriere Apartament 5+ camere Bucuresti, Chitila

900900 EUR
CHITILA,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor acest penthouse te va impresiona!

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Apartamentul se afla in cartierul Residenz- Cartierul German din Chitila, avand o suparafata utila de 162 mp, decomandat, cu finisaje de foarte buna calitate, moderne si functionale. Ca si compartimentare acest apartament este decomandat, cu un living generos cu acces la terasa, bucatarie inchisa, 4 dormitoare, dressing, 3 bai, si alte 2 spatii de depozitare, hol generos. De asemenea dispune de 2 terase generoase, 2 locuri de parcare subterane si o boxa de 15 mp.

Grija pentru detalii consta in faptul ca la Residenz vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie pentru confortul si siguranta ta, intr-o oaza de relaxare aproape de oras. Acum ca ai totul la indemana, nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de liniste.

Cartierul german Residenz este amplasat convenabil la nord-vest de Bucuresti, in Chitila. Acesta se afla in vestul judetului Ilfov si este conectat de Bucuresti prin soseaua Chitila. Comunitatea se afla in continua dezvoltare si se bucura de toate avantajele de a se afla in imediata vecinatate a Capitalei, cu acces rapid in centru. Te vei afla la numai 10 km de Piata Victoriei, 7 km de Piata Chibrit si 8 km de Piata Presei Libere. In imediata apropiere a ansamblului Residenz vei gasi statia de autobuz a liniei 422 si statia de microbuze care asigura legatura cu orasul.

Facilitati complex:
o 2 Gradinite particulare in complex si 2 gradinite de stat in vecinatatea acestuia
o Teren de joaca pentru copii, parc cu teren de sport si fantana arteziana
o Discount market Lidl;
o Magazin non-stop vis a vis de complex;
o Pub, farmacie, Raiffasisen si BRD, curatatorie haine si macelaria Godac toate acestea aflate in spatiile comerciale ale complexului
o Parcul Dendrologic (la 5 minute de mers pe jos)
o Acces usor cu masina la parcul Mogosoaia

Detalii apartament interior:
o Finisaje interiorare: parchet stratificat in living si holuri (marca Tarkett, stejar Oak Nature de 3 straturi, de tip furniruit), parchet laminat in domitoare si dressing (marca Tarkett, Oak / Stejar 1416, de tip furniruit), gresie si faianta in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri Atene / Citta Manila), in baia principala si depozitar (marca Marazzi, Arhitettura Longhena new / Citta Cordoba),in baia de serviciu (marca Marazzi, Citta Salonicco / Citta Manila), in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 165 mp
  • Camere: 4
  • Dormitoare: 3
  • Bai: 3

ID Anunt: 999AV02931

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 4

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 2008

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesalarma
yesusa metalica
yestermopan
yesbucatarie inchisa
yesgeam baie
yesloc parcare
yespaza
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov