Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza principalaInchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 1Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 2Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 3Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 4Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 5Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 6Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 7Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor poza 8

Inchiriere Birouri Bucuresti, Aviatorilor

12501,250 EUR
AVIATORILOR,

Descriere Proprietate

Va propunem spre inchiriere un deosebit spatiu de birouri situat intr-o zona excelenta, Aviatorilor, Kiseleff foarte aproape de metrou si de parc.

Un spatiu generos, 155 mp utili, format din 5 camere, bucatarie si 2 bai dispus pe 2 niveluri si cu acces la o curte mica si primitoare.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, daca va doriti sa aveti biroul intr-o zona incantatoare indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

la 5 min de metrou Aviatorilor, 5 camere, etaj 1, P+2E, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1941, supr. utila : 150mp, alarma, centrala termica, gaze, interior stare buna, asfalt


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 150 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: SBI0307702

Statie Metrou: Aviatorilor

Facilități și caracteristici


Marian Ionescu

Senior Broker
076770 ... vezi tot numarul0767700000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov