Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza principalaInchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 1Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 2Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 3Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 4Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 5Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 6Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 7Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 8Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 9Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 10Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 11Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 12Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 13Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 14Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir poza 15

Inchiriere Birouri Bucuresti, Cantemir

775775 EUR
CANTEMIR,

Descriere Proprietate

Va propunem spre vanzare un deosebit apartament de 3 camere situat pe Bulevardul Decebal, intr-o zona excelenta, aproape de gura de metrou Piata Muncii.

Apartamentul este de tip decomandat, are o suprafata utila de 83 mp la care se aduaga o terasa de 23 mp cu o vedere panoramica exceptionala. Printre putinele apartamente din ona Decebal, Unirii care beneficiaza de o astfel de terasa spectaculoasa.

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, la 5 min de metrou Piata Muncii, 3 camere, etaj 7, P+7, constructie finalizata, constr. 1991, supr. utila : 106mp, interior proaspat renovat, interior stare buna, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 105 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: CLN22AI031

Statie Metrou: Piata Muncii

Facilități și caracteristici


Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov