Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza principalaInchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 1Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 2Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 3Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 4Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 5Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana poza 6

Inchiriere Birouri Bucuresti, Romana

23002,300 EUR
ROMANA,

Descriere Proprietate

Va propunem spre inchiriere un deosebit spatiu de birouri situat intr-o zona excelenta, Romana, Victoriei foarte aproape de metrou.

Un spatiu generos, 240 mp utili, format din 9 camere, bucatarie si 2 bai dispus pe 2 niveluri si cu acces la o curte spatioasa si primitoare. La parter avem avem o curte de 86 mp ,6 camere,o baie o bucatarie (138 mp ), o pivnita de 8 mp ,iar la mansarda sunt 3 camere si o baie ,suprafata mansardei este de 90 de mp plus o tersa de 30 mp.

Daca sunteti in cautarea unei vile”care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, daca va doriti sa aveti biroul intr-o zona incantatoare indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este o vila ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

la 5 min de metrou Piata Romana, 9 camere, parter, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1941, supr. utila : 240mp, centrala termica, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 240 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: SBI0307774

Statie Metrou: Piata Romana

Facilități și caracteristici


Stefan Ionescu

Senior Broker
076770 ... vezi tot numarul0767700000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov