Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb

Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari

330330 EUR
MILITARI,

Descriere Proprietate

Acesta este clar o garsoniera de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. O garsoniera spatioasa, ce se afla foarte bine pozitionata, situata intr-un bloc nou, complet mobilata si utilata si care dispune si de incalzire in pardoseala.
Inchei prezentarea prin a va spune ca este o garsoniera ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, aproape de metrou Lujerului, o camera, un dormitor, etaj 2 / 4, P+4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 39mp, constr. 2019, supr. utila : 37mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze, eliberabil imediat, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 37 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: AI0310541

Statie Metrou: Lujerului

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 4

Etaj: 2

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 2019

Facilități și caracteristici

yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov