Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza principalaInchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 1Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 2Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 3Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 4Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 5Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 6Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari poza 7

Inchiriere Garsoniera Bucuresti, Militari

350350 EUR
MILITARI,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 42 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: AI0320968

Statie Metrou: Lujerului

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 11

Etaj: 8

Tip Imobil: bloc mixt

An Constructie: 2019

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yespaza
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov