Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza principalaVanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 1Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 2Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 3Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 4Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 5Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 6Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 7Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii poza 8

Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Bd Unirii

8090080,900 EUR
BD UNIRII,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Privelistea panoramica catre Palatul Parlamentului impreuna cu etajul superior ofera liniste si creaza un ambient intim, placut, deosebit. De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el.

Dotat cu masina de spalat vase, dressing pe tot peretele din living, pe comanda cu macara, cada cu hidromasaj, obiecte sanitare in baie si bucatarie in stare foarte buna, acest apartament astepata urmatorul proprietar sa-si puna amprenta pe putinele detalii ramase pentru schimbare.

Hol cu debara, masina de spalat rufe pe holul dintre living si dormitor, cu multiple rafturi pentru depozitare, am placere sa va prezint o proprietate practica, ergonomica, intr-o locatie centrala la 5 minute de metroul Unirii si 7 de parcul Carol si Tineretului.

Daca sunteti in cautarea unui apartament care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Va asteptam la vizionare!


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 48 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: AV0318247

Statie Metrou: Piata Unirii

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 8

Etaj: 7

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1980

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesbucatarie inchisa
yesapometre

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov