Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza principalaVanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 1Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 2Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 3Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 4Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 5Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 6Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 7Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 8Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 9Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei poza 10

Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Lacul Tei

7290072,900 EUR
LACUL TEI,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire.
De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Un apartament complet renovat, spatios, cu o dispunere si impartire foarte buna care beneficiaza si de un balcon si de multe spatii de depozitare.

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 56 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: AV0306099

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 4

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1980

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat vase
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov