Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza principalaVanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza 1Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza 2Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza 3Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza 4Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian poza 5

Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Nerva Traian

9900099,000 EUR
NERVA TRAIAN,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 58 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: AV0293895

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 8

Etaj: 6

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1991

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesbucatarie mobilata
yesloc parcare
yesapometre
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov