Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza principalaVanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza 1Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza 2Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza 3Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza 4Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor poza 5

Vanzare Apartament 2 camere Bucuresti, Obor

8190081,900 EUR
OBOR,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el.

Daca sunteti in cautarea unui apartament care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Va asteptam la vizionare!

la 3 min de metrou Obor, 2 camere, un dormitor, etaj 5 / 10, P+10E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1968, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, interior stare buna, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, eliberabil Imediat


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 55 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: AV0318605

Statie Metrou: Obor

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 10

Etaj: 5

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1980

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yesapometre

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov