Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza principalaVanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 1Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 2Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 3Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 4Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 5Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 6Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 7Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 8Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 9Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 10Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei poza 11

Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Aviatiei

185900185,900 EUR
AVIATIEI,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. deosebita situata in complexul Floreasca Residence.

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

In apartament in afara pretului de achizitie au fost investiti circa 7.000 euro pentru bacataria complet mobilata si utilata, 4000 euro pentru cele 3 aparate de aer conditionat profesionale, iluminatul intregului apartament ( aproximativ 1000 euro ), masina de spalat rufe, vase etc….

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Aflata in proximitatea Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului si a retelelor de transport public, cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca Residence aduce impreuna intimitatea si confortul propriei locuinte intr-un mediu verde aproape de lac, aspecte necesare si potrivite unei familii moderne.

La o distanta destul de mica pot fi gasite cele mai exclusiviste centre de fitness ale Bucurestiului, Dinu Pescariu Club, doua centre sportive ale armatei, un club de tenis, restaurante moderne, cluburi si magazine de lux. De asemenea, cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti sunt usor de accesat cu masina sau transportul public.

Proximitatea naturii, accesul facil, arhitectura moderna si cosmopolita le gasiti in Floreasca Residence.
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice!


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 80 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: CLNAV03056

Tip Apartament: decomandat

Confort: Lux

Clasa Certificat Energetic: A

Nr. Etaje: 11

Etaj: 10

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 2019

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesalarma
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov