Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza principalaVanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 1Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 2Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 3Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 4Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 5Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 6Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 7Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 8Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila poza 9

Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Chitila

105000105,000 EUR
CHITILA,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata in Cartierul German. Apartamentul este spatios, decomandat si beneficiaza de o curte de aproximativ 100 mp si loc de parcare suprateran.

Grija pentru detalii consta in faptul ca la Residenz vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie pentru confortul si siguranta ta, intr-o oaza de relaxare aproape de oras. Acum ca ai totul la indemana, nu-ti mai ramane decat sa te bucuri de liniste.Cartierul german Residenz este amplasat convenabil la nord-vest de Bucuresti, in Chitila. Acesta se afla in vestul judetului Ilfov si este conectat de Bucuresti prin soseaua Chitila. Comunitatea se afla in continua dezvoltare si se bucura de toate avantajele de a se afla in imediata vecinatate a Capitalei, cu acces rapid in centru. Te vei afla la numai 10 km de Piata Victoriei, 7 km de Piata Chibrit si 8 km de Piata Presei Libere. In imediata apropiere a ansamblului Residenz vei gasi statia de autobuz a liniei 422 si statia de microbuze care asigura legatura cu orasul.Facilitati complex: 2 Gradinite particulare in complex si 2 gradinite de stat in vecinatatea acestuia. Teren de joaca pentru copii, parc cu teren de sport si fantana arteziana. Magazin non-stop vis a vis de complex; Pub, farmacie, Raiffasisen si BRD, curatatorie haine si macelaria Godac toate acestea aflate in spatiile comerciale ale complexului. Parcul Dendrologic (la 5 minute de mers pe jos). Acces usor cu masina la parcul Mogosoaia
Detalii apartament interior:o Finisaje interiorare: parchet stratificat in living si holuri (marca Tarkett, stejar Oak Nature de 3 straturi, de tip furniruit), parchet laminat in domitoare si dressing (marca Tarkett, Oak / Stejar 1416, de tip furniruit), gresie si faianta in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri Atene / Citta Manila), in baia principala si depozitar (marca Marazzi, Arhitettura Longhena new / Citta Cordoba), in baia de serviciu (marca Marazzi, Citta Salonicco / Citta Manila), in bucatarie si camara (marca Marazzi, Quartieri Aene / Citta Cordoba), usi interioare lemn !

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 72 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: AV0293149

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Clasa Certificat Energetic: A

Nr. Etaje: 4

Etaj: parter

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

Interior: stare buna

An Constructie: 2009

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesalarma
yesusa metalica
yestermopan
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yesloc parcare
yespaza
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov