Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza principalaVanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 1Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 2Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 3Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 4Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 5Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 6Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 7Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 8Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 9Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 10Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 11Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor poza 12

Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Obor

7290072,900 EUR
OBOR,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata intr-un bloc anvelopat situat pe Soseaua Colentina.

Imobilul, o constructie solida, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant si pot spune ca este una dintre cele mai frumoase scari din Bucuresti.

Un apartament compartimentat pentru o familie, care va raspunde nevoilor a doi adulti si un copil, dar care la fel de bine poate fi utilizat si de o singura persoana care are nevoie si de un birou pe langa dormitor si zona de zi. Are o suprafata utila de 75 mp la care se adauga un balcon generos de 8 mp astfel ca suprafata totala a acestui apartament este de 83 mp. De asemenea apartamentul este foarte luminos si intreaga dispunere este ” pe spate ” astfel ca este ferit de zgomotul Bulevardului.

Daca va cautati un apartament in care sa va simtiti confortabil, intr-o zona accesibila si civilizata, alegerea acestei proprietati este cea mai buna solutie. Apartamentul, asa cum il vedeti, ar putea fi cea mai buna alegere si in situatia in care cautati o locuinta intr-un imobil izolat termic

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 75 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 1

ID Anunt: AV0306158

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 11

Etaj: 3

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1974

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesbucatarie inchisa
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Stefan Ionescu

Senior Broker
076076 ... vezi tot numarul0760762702

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov