Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Progresu poza principalaVanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Progresu poza 1Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Progresu poza 2Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Progresu poza 3

Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Progresu

5099050,990 EUR
PROGRESU,

Descriere Proprietate

Va propunem un apartament de 3 camere situat pe Soseaua Giurgiului, intr-un bloc anvelopat, ce dispune de 2 lifturi. Zona beneficiaza de parcuri, transport in comun facil si este foarte aproape de supermarketuri si zone de mare interes.

Un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Un apartament compartimentat pentru o familie, care va raspunde nevoilor a doi adulti si un copil, dar care la fel de bine poate fi utilizat si de o singura persoana care are nevoie si de un birou pe langa dormitor si zona de zi. O bucatarie mica, dar cocheta si inchisa.

La parterul blocului se afla Mega Image, piata in spate la 2 minute de mers pe jos, si statie de tranvai in fata blocului, circula pe linia 7,11 si 25 ( Statia Toporasi).

Daca am reusit sa va starnim interesul, daca detaliile furnizate v-au facut sa simtiti ca acesta este apartamentul pe care il cautati, daca vreti sa auziti si restul povestii sau pur si simplu vreti sa vedeti cum arata un apartament pe care merita sa-l cumperi, indiferent daca vei locui acolo sau il veti folosi pentru a genera profit consistent si constant, daca simtiti ca sunteti cumparatorul acestei proprietati va astept la vizionare.

3 camere, 2 dormitoare, etaj 9 / 15, P 15E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 1975, supr. utila : 64mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, eliberabil Imediat, negociabil, 3 camere, etaj 9 / 15, P+15E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 75mp, constr. 1975, supr. utila : 64mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, eliberabil Imediat, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 64 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 1

ID Anunt: 999AV03019

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 15

Etaj: 9

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1975

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesgeam baie
yesapometre

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov