Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza principalaVanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 1Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 2Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 3Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 4Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 5Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului poza 6

Vanzare Apartament 3 camere Bucuresti, Soseaua Nordului

253000253,000 EUR
SOSEAUA NORDULUI,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate. deosebita situata intr-o zona excelenta, langa Parcul Herastrau, intr-o cladire extraordinara ( Gafencu 49 ).

Cu o suprafata utila de 100 mp la care se adauga terasa de 11 mp, apartamentul beneficiaza de finisaje de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor, aer conditionat Mitsubishi multi-split, ceramica Italia – Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe).
Beneficiaza de SPA in interul cladirii, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar.

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 100 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 2

ID Anunt: AI0283034

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 10

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 2018

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesalarma
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesmasina spalat vase
yesfrigider
yesTV
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesgeam baie
yesloc parcare
yespaza
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov