Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Casa Bucuresti, Cismigiu poza principalaVanzare Casa Bucuresti, Cismigiu poza 1Vanzare Casa Bucuresti, Cismigiu poza 2

Vanzare Casa Bucuresti, Cismigiu

8700087,000 EUR
CISMIGIU,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita.

Aceasta este clar o casa de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intrega casa emana fericire! De altfel, casa te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la ea.

Daca sunteti in cautarea unei case care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este o casa ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

Va asteptam la vizionare!

2 camere, un dormitor, S+P+1E, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 90mp, constr. 1967, supr. utila : 73mp, utilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt, apometre


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 73 mp
  • Camere: 2
  • Dormitoare: 1
  • Bai: 1

ID Anunt: CV0318179

Nr. Etaje: 1

Stare Constructie: constructie finalizata

Tip Casa/vila: insiruita

Structura Rezistenta: beton/bca/caramida

Suprafata Teren: 50

Suprafata Curte: 10

An Constructie: 1967

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yescentrala proprie
yesapometre

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov