Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza principalaVanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza 1Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza 2Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza 3Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza 4Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon poza 5

Vanzare Casa Bucuresti, Pantelimon

126900126,900 EUR
PANTELIMON,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita.

Pentru realizarea acestui proiect am luat in calcul necesitatile unei familii si am proiectat practic fiecare incapere, am folosit geamuri mari, camere luminoase , am tinut cont de asezare si de vecinatatile terenului.

Se vinde complet finisata, beneficiaza de centrala proprie , cu incalzire in pardoseala, obiecte sanitare din ceramica de o calitate superioara, usi, poarta culisanta ( este tras cablu electric pentru instalarea unui motor).

Parte de finisaje, culoare parchet si alte detalii pot fi alese de dumneavoastra si personalizate dupa proprille nevoi.

Curte generoasa de 150 metri patrati, cu gard inalt si poarta glisanta, astepta sa prinda viata cu gratar, foisor, o piscina sau gradina.

Podul poate fi amenajat ca spatiu de depozitare pentru diverse obiecte personale de la, schiuri, placi, jucarii de vara si de iarna pana la cadourile pe care nu le vrem in casa dar nici nu le aruncam.

Inchei prezentarea prin a va spune ca este o vilace merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

4 camere, 3 dormitoare, P+1E, in casa duplex, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 120mp, constr. 2020, supr. utila : 105mp, supr. teren : 215mp, amprenta sol: 60mp, semiutilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, geam baie, apometre, eliberabil imediat, accepta credit


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 105 mp
  • Camere: 4
  • Dormitoare: 3
  • Bai: 2

ID Anunt: CV0320087

Nr. Etaje: 1

Stare Constructie: constructie finalizata

Tip Casa/vila: individuala

Structura Rezistenta: beton/bca/caramida

Suprafata Teren: 215

Suprafata Curte: 155

An Constructie: 2020

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesgeam baie
yescentrala proprie
yesapometre
yesasfalt
yescanalizare

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov