Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb

Vanzare Garsoniera Bucuresti, Parcul Circului

3900039,000 EUR
PARCUL CIRCULUI,

Descriere Proprietate

Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate situata pe Bulevardul Vasile Lascar, cu intrare separata, complet mobilata si utilata si dotata cu centrala termica proprie.

Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant.

Totodata, terasa garsonierei este un avantaj, permitand locatarilor sa beneficieze de un mic loc de relaxare pe timpuri calduroase.

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, la 10 min de metrou Stefan cel Mare, o camera, un dormitor, demisol / 3, P+3, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 35mp, constr. 1965, supr. utila : 30mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, repartitoare, contor gaze, negociabil


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 30 mp
  • Camere: 1

ID Anunt: AV0310532

Statie Metrou: Stefan cel Mare

Tip Apartament: decomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 3

Etaj: demisol

Tip Imobil: bloc mixt

Stare Constructie: constructie finalizata

An Constructie: 1965

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yescentrala proprie
yesapometre
yesrepartitoare
yescontor individual gaze

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov