click pentru zoom
Incarca harta logo
Filters

Starea de bine începe de acasă

  • slider
  • slider
de Alexandru
ianuarie 23, 2023
Categorie   Blog

Acasă este locul care descrie cel mai bine starea de bine a fiecaruia dintre noi. Este locul unde ne începem ziua cu o cafea bună și ne întoarcem seară pentru a ne reîncărca bateriile după o zi grea.
Acasă este casa fiecăruia dintre noi, locul care este amenajat în funcție de plăcerea personală și construit pentru a ne crea tihna după care tânjim toți atât de mult. Toate elementele decorative alese pentru casa noastră contribuie la atingerea acestei stări de bine și de plăcere a momentului când revii acasă.
De aceea, e foarte important standardul la care ne proiectăm casa, dar și alegerea fiecărui obiect decorativ.
Locul in care traim, casa fiecaruia dintre noi, ne influenteaza starea de spirit.
Pentru a ne simti bine, fericiti, si mai ales relaxati, camerele casei necesita a fi luminoase intrucat lumina joaca rolul esential in functionarea normala a corpului nostru. Este important sa avem cat mai multa lumina naturala, astfel ferestrele mari sau orientarea buna a locuintei sunt esentiale atunci cand ne alegem noua casa, noul camin.
De asemenea, camerele trebuie sa fie cat mai aerisite, deloc incarcate de obiecte inutile.
Evident, elementele de decor dar si culorile alese joaca un rol la fel de important.
Acasa este locul unde cautam linistea si reconectarea cu noi, cu starea de bine si tihna, astfel este bine sa evitam culorile tari, care doar ar reusi sa ne oboseasca, dar si sa evitam sa incarcam camerele.
O casa aglomerata cu foarte multe obiecte de decor si nu numai, nu face altceva decat sa reprezinte un stres, asta si pentru ca mereu traim cu senzatia ca locul nu este bine organizat, structurat.
Minimalismul este cheia incarcarii inutile a spatiului.
Totodata, daca sunteti deseori vizitati de prieteni, este bine sa investiti intr-o canapea mare si confortabila, perne, fotolii chiar si scaune.
Starea de bine este de fapt o stare emotionala care vine din interiorul fiecaruia, insa casa noastra, caminul, joaca un rol cat se poate de important pentru a obtine mai usor toata aceasta stare, placere, senzatie.
Noul an aduce posibilitatea unui nou camin, a unei noi case sau reamenajarea celei existente, prin urmare o buna ocazie de a restabili balanta din casa si acasa

.


  • Cautare