Apartamente de Inchiriat Bucuresti cu 2,3,4 camere

Apartamente de inchiriat Bucuresti – o piata in crestere

Ai nevoie de un apartament mai spatios, care sa iti ofere un confort sporit? Cauti un apartament de inchiriat in Bucuresti? Preferi insa, unul in bloc nou construit sa nu mai ai batai de cap cu tevile care curg sau in general cu defectiunile la instalatia sanitara din fostul apartament, aflat in bloc vechi.

Solutia ar fi inchirierea unui apartament in Bucuresti, in blocuri nou construite. Chiar daca nu ai prea multe variante, poti gasi ansambluri rezidentiale destinate exclusiv inchirierii. Poti opta pentru apartamente de doua sau trei camere, utilate si mobilate sau nemobilate iar chiriile pornesc de la 350 de euro pe luna. Unii dezvoltatori ofera nenumarate facilitati, precum: abonament la cablu si internet, ori la sala de fitness inclus in valoarea chiriei.

Apartamente de inchiriat Bucuresti 2 camere

Apartamentele cu 2 camere de inchiriat, in Bucuresti, ca si garsonierele sunt primele pe lista agentiilor imobiliare.  Datorita faptului ca sunt usor de intretinut, mai practice si mai ieftine decat restul caselor, sunt primele care se dau si uneori chiar greu de gasit. De aceea, daca iti doresti sa inchiriezi un apartament  cu 2 camere in Bucuresti, trebuie sa te grabesti in luarea deciziei. Oportunitatile se duc repede. Ultimul an a fost unul multumitor, in ceea ce priveste, atat vanzarile cat si inchirierile de locuinte, mai ales in cazul celor nou construite. Insa, majoritatea chiriasilor opteaza pentru apartamente vechi. Aceasta preferinta pentru blocurile vechi este determinata, in primul rand de lipsa unei oferte competitive pe piata constructiilor. Dezvoltatorii imobiliari pun pe primul loc vanzarea apartamentelor nou construite si nu inchirierea lor.

Apartamente de inchiriat Bucuresti 3 camere

Ti s-a marit familia si ai nevoie de o casa mai mare? Un apartament de 3 camere, de inchiriat, in Bucuresti este cea mai buna varianta? Daca ti-ai format deja o idee despre zona in care vrei sa te muti si stii ce iti doresti, da o cautare pe internet si vezi ce oferte gasesti sau mergi la o agentie imobiliara din acea zona si afla ce oferte au la apartamentele de 3 camere de inchiriat, in Bucuresti.  Poti opta pentru un apartament de 3 camere in vila, pentru mai multa intimidate sau daca nu te deranjeaza sa locuiesti cu mai multi vecini pe scara, opteaza pentru unul intr-un bloc de patru sau opt nivele.  Important este sa gasesti unul care sa corespunda nevoilor tale.

Apartamente de inchiriat Bucuresti sector 1

Oferta la apartamentele de inchiriat din Bucuresti, sectorul 1, zona Dorobanti, Aviatorilor, Primaverii, Baneasa este mica iar cererea in continua crestere. Zona accesibila, existenta multor cladiri de birouri, usurinta cu care te poti deplasa in alte zone ale capitalei si oameni cu venituri ridicate, fac din aceasta zona una de lux.

Clientii care cauta apartamente de inchiriat, in sectorul 1, din Bucuresti sunt in general cei cu venituri mai ridicate. Sunt cautate in special locuintele modern mobilate si utilate, amplasate in zone cat mai bune, in apropiere de restaurante, baruri, magazine, sali de fitness sau parcuri. Chiriasii care prefera aceste zone mizeaza pe gradul ridicat de socializare, dar si pe facilitati precum: existenta mai multor bai, in cazul in care sunt mai multi chiriasi, living spatios, bucatarie nou utilata si echipata, pentru care sunt dispusi sa plateasca in plus.

Apartamente de inchiriat Bucuresti sector 3

Preturile apartamentelor de inchiriat din sectorul 3, Bucuresti se mentin ridicate. Sectorul 3, al capitalei este din ce in ce mai cautat si preferat de majoritatea celor care doresc sa cumpere sau sa inchirieze apartamente, datorita existentei spatiilor verzi generoase, a zonei aerisite si accesibile, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. Din acest motiv, multi investitori au ales in ultima perioada sa bage bani aici, in constructii de locuinte noi. Ofertele sunt si ele in continua crestere.

Apartamentele de inchiriat in sectorul 3, Bucuresti au preturi variate si pornesc de la 250 de euro, pe luna pentru un apartament cu doua camere si pot ajunge pana la 500-600 de euro pe luna pentru acelasi tip de apartament, in zona Unirii.

Apartamente de inchiriat Bucuresti centru

Visezi de mult timp la o casa intr-o zona centrala, dar nu iti permiti deocamdata decat sa inchiriezi un apartament in centrul Bucurestiului? Ti-ai stabilit un buget frumos, doar pentru inchirierea unui apartament situat central si vrei sa gasesti unul cat mai repede, sa se incadreze in limita stabilita de tine? Poti vana ofertele care apar pe site-urile agentiilor imobiliare importante  sau poti sa soliciti ajutorul unui broker imobiliar care cunoaste totul in materie de apartamente de inchiriat in centrul Bucurestiului. Daca esti mai pretentios, trebuie sa ai rabdare caci ofertele, care apar in aceste zone, sunt mai putine decat in zonele mai periferice ale capitalei. Totusi, cu putin noroc si ajutor poti gasi casa mult dorita din centrul Bucurestiului.

Apartamente de inchiriat Bucuresti zona Unirii

Iti doresti un apartament intr-o zona centrala a Bucurestiului?  In special, sa inchiriezi un apartament in Bucuresti, zona Unirii, insa bugetul nu iti permite? O solutie la indemana este sa apelezi la un prieten/coleg sau poate doi. A imparti un apartament cu doi sau trei colegi este un mijloc de socializare, nu doar de a economisi bani. Chiria la comun este un mijloc  accesibil de cazare pentru cei care nu au o casa ori sunt din alta localitate. Apartamentele de inchiriat in zona Unirii Bucuresti sunt cautate in special de tinerii din provincie, veniti  la studii in capitala, care prefera sa nu piarda timp in traficul destul de aglomerat al Bucurestiului si sa fie cat mai aproape de scoala sau facultate. Pentru ca bugetul este mic, varianta impartirii costurilor inchirierii apartamentului cu alti colegi este cea mai buna.

Apartamente de inchiriat in Dorobanti

Cand zici Dorobanti, te gandesti la o zona centrala, dar si preturi pe masura.  Insa, in ultima perioada se gasesc oferte la apartamentele de inchiriat, in zona Dorobanti-Bucuresti, atat la preturi fabuloase cat si oferte pentru buzunarele cu venituri medii.  Pentru ca este zona centrala, aici gasesti, cladiri de birouri, piete mai scumpe, ai acces usor la centre comerciale, scoli bune si oameni din inalta societate. Oferte la apartamentele de inchiriat in zona Dorobanti – Bucuresti sunt putine si mai greu de gasit. Majoritatea celor care cauta o casa in aceasta zona prefera sa o inchirieze decat sa o cumpere, iar cererile in cazul inchirierilor sunt mai mari uneori decat oferta. De aceea, este recomandat sa te decizi mai repede daca vrei un apartament, in aceasta zona a capitalei.

Apartamente de lux Bucuresti de inchiriat

Cererea pentru apartamentele de lux este in continua crestere. In ultima perioada cererea de apartamente de lux de inchiriat din Bucuresti, mobilate si echipate a crescut simtitor fata de anii anteriori. Cele mai cautate au fost apartamentele cu trei sau patru camere, in special de cetatenii straini, veniti in Romania pentru diverse studii sau veniti sa lucreze in companii din IT&C sau de outsourcing, care ofera bugete frumoase de inchiriere pentru angajatii straini. Bugetele oferite de companii, angajatilor pentru inchirierea de apartamente de lux in Bucuresti pornesc de la 400 – 600 de euro, pe luna, pentru cei din industria IT si pot ajunge pana la 8000 de euro, pe luna pentru diplomati.

Apartamente noi de inchiriat Bucuresti, cu preturi pentru toate buzunarele

Casa noua o viata noua! Cauti o casa in care sa te simti acasa dar iti permiti doar una cu chirie in acest moment? Cauta apartamente noi de inchiriat in Bucuresti. Ce iti poti dori mai mult, pentru moment decat o casa nou construita, cu toate facilitatile si in care tu vei fi primul locuitor. Satisfactia va fi pe masura.

Apartamente noi scoase la vanzare sau de inchiriat, in Bucuresti gasesti destul de usor, acum, avand in vedere piata imobiliara destul de dezvoltata, a constructiilor noi. La o cautare pe internet, pe site-ul unei agentii imobiliare sau direct de la dezvoltator poti gasi casa mult visata. Preturile variaza, in functie de zona si de facilitate si pornesc de la aproximativ 300 de euro, pentru un apartament cu doua camera, intr-o zona nu tocmai centrala.

Tinerii prefera apartamentele de inchiriat in complexe rezidentiale din Bucuresti

Ansamblurile rezidentiale moderne, nou construite, atrag din ce in ce mai mult tinerii si nu numai.  Majoritatea dintre acestia, cu sau fara familii, care isi doresc o casa, fie sa o cumpere sau sa o inchirieze, prefera sa caute prima data in ansambluri rezidentiale nou construite, care ofera din ce in ce mai multe facilitati. Apartamentele de inchiriat, intr-un complex rezidential din Bucuresti  au un design inovativ, ofera conditii decente de locuit, in zone mai ferite de agitatia urbana, sunt mai spatioase si pot fi personalizate in functie de nevoile fiecaruia. De aceea tineri opteaza pentru apartamente de inchiriat, in complexe rezidentiale din Bucuresti.  In plus, preturile sunt si ele destul de atractive.

  • Cautare