header_image

Echipa, inima Otho Estate

Toţi suntem pasionaţi de domeniul imobiliar, fără excepţii şi fără îndoială. Asta e ceea ce ne-a adus împreună în primul rând, dar ceea ce ne uneşte este dorinţa comună de a face lucrurile altfel, de a arata că interesul clienţilor noştri primează şi de a schimba percepţia asupra pieţei de servicii imobiliare.
Dorinţa de a oferi cele mai bune servicii, cele mai competente analize, respect şi încredere clienţilor noştri ne-a motivat să abordăm lucrurile diferit. Expereinţa dobândită ne oferă o imagine clară a pieţei imobilare, iar continua perfecţionare şi cursurile de pregătire, precum Seller Representative Specialist şi Accredited Buyer’s Representative, parcurse de către membrii echipei ne permit să ne desfăşurăm activitatea la standardele înalte, impuse în primul rând de noi.
Pasiunea noastră şi viziunea comună fac ca serviciile Otho Estate să se bazeze pe valori concrete: pe corectitudine şi profesionalism, seriozitate şi respect faţă de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.
Pentru voi, pentru a fi cât mai informaţi şi la curent cu tot ce implică piaţa imobiliară, participăm la toate evenimentele din domeniu şi am aderat la asociaţiile profesionale de profil. Toţi agenţii Otho Estate sunt membri ai asociaţiilor profesionale, Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) şi Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR). În plus, suntem acreditaţi ca Realtori de către National Association of Realtors. Însă ceea ce ne recomandă, înainte de titulaturi şi adeziuni profesionale, este devotamentul nostru, etica şi dorinţa de a duce la bun sfârşit angajamentele luate, într-o maniera transparentă, responsabilă, dedicată clientului. Lucrăm în echipă pentru a livra clienţilor noştri servicii premium, unice în piaţa imobiliară.
Ce ne recomandă ca echipă de succes? Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, fiecare membru al echipei noastre a activat şi în alte domenii. Expereinta dobândită în antreprenoriat, în companii multinaţionale, în domeniul construcţiilor şi serviciilor sau în vânzări şi marketing se adaugă competenţelor imobiliare şi ne întăreşte convingerea că putem contribui la creşterea gradului de profesionalism în domeniu.
La Otho Estate ştim că reputaţia reprezintă cartea de vizită a unui agent imobiliar. Prin tot ceea ce facem, suntem atenţi să construim o reputaţie impecabilă, fie că este vorba de deservirea nevoilor clienţilor noştri, sau de interacţiunea cu colegii de breaslă.

otho members

 

Garanţia Asociaţiei Brokerilor Imobiliari:

• am aderat la un Cod Etic strict, bazat pe profesionalism şi protecţia consumatorului
• ne angajăm să urmărim cu loialitate interesul clienţilor noştri, tratând însă cu onestitate toate părţile implicate în tranzacţia imobiliară
• beneficiem de asigurare obligatorie de răspundere profesională, oferindu-le astfel siguranţă consumatorilor
• beneficiem de educaţie profesională obligatorie şi de aceea avem un nivel superior de cunoştinţe cu privire la procesul cumpărării, vânzării şi închirierii de proprietăţi imobiliare
• avem acces la o baza de date comună de proprietăţi imobiliare, care asigura comunicarea şi cooperarea între noi, conducând la creşterea vitezei de tranzacţionare şi la o calitate ridicată a informaţiilor oferite consumatorilor.

Bogdan Ispir

Real Estate Junior Broker
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov