Case de vanzare Bucuresti in sectoarele 1,2,3

Case de vanzare Bucuresti – informatii despre vanzare

Trebuie sa iei in calcul, ca atunci cand apelezi la un agent imobiliar, poti sa optezi pentru doua moduri diferite de lucru. Prima optiune este intermedierea, atunci cand mai multe agentii se vor ocupa de vanzarea caselor tale din Bucuresti, se vor ocupa de promovare si de finalizarea tranzactiei, iar comisionul il va primi doar cea care finalizeaza tranzactia.

Cea de-a doua optiune presupune incheierea unui contract de exclusivitate cu un singur agent, care are exclusiv dreptul in vanzarea proprietatii.

Case de vanzare Bucuresti sector 1

Ai o casa sau mai multe de vanzare in Bucuresti sectorul 1, dar nu ai timp suficient sa te ocupi de toate demersurile necesare? Timpul este pretios pentru oricine, de aceea, un broker imobiliar va administra mai eficient aceasta situatie. O agentie imobiliara cu experienta pe piata imobiliara poate oferi atat persoanelor fizice cat si juridice solutii complete pentru vanzarea rapida si la cele mai bune preturi pentru locuintele scoase la vanzare. Agentul se va ocupa de tot ceea ce insemna promovare, intalniri cu clientii  si acte necesare vanzarii imobilului. La anunturile online, pentru casele scoase la vanzare in Bucuresti, sectorul 1, trebuie sa apara detalii despre proprietatile respective, dar si poze sau alte informatii utile.

Case de vanzare Bucuresti sector 2

Te grabesti sa vinzi rapid o casa in sectorul 2, in Bucuresti? In primul rand trebuie sa ai un plan bine pus la punct cu toate detaliile si actele necesare vanzarii. Mai ales daca vrei sa vinzi repede casa din sectorul 2 Bucuresti si la un pret cat mai bun. Daca este o casa veche mai putin intretinuta, trebuie sa pui accent pe teren, la mare cautare aici. Constructiile noi sunt in ascensiune, in acest sector, iar dezvoltatorii imobiliari vaneaza toate ofertele. Daca este casa nou construita trebuie sa ofere toate facilitatile viitorului proprietar si sa fie construita in conditii, cu materiale de calitate. De la intrerupatoare, prize, usi, parchet sau gresie, toate trebuie sa arate bine, sa fie montate corect si sa fie din materiale de buna calitate.

Case de vanzare Bucuresti sector 3

Datorita faptului ca in sectorul 3 sunt incorporate atat parcuri, cu multa verdeata si zone centrale precum Unirii, Lipscani, Muncii sau Titan, investitorii au investit mai mult in aceasta zona foarte aerisita, in speranta ca vor face profit mai mare din vanzarea de case in sectorul 3, Bucuresti.

In zona Titan de exemplu, investitorii au ales sa bage bani multi, inainte de criza, in constructii imobiliare. Sunt la mare cautare atat apartamentele cat si casele. Casele scoase la vanzare in sectorul 3 Bucuresti, cu doua camere pornesc de la 50.000 de euro si pot ajunge pana la 500.000 de euro, in functie compartimentare si pozitie.

Case de vanzare Bucuresti zona centrala

Te-ai saturat de traiul la bloc si iti doresti o casa noua intr-o zona centrala? Trebuie sa te grabesti, deoarece, casele  scoase la vanzare in zonele centrale ale Bucurestiului, cu facilitate pe masura dorintelor, sunt la mare cautare.  De asemenea, daca facilitatile sunt pe masura asteptarilor: cat mai aproape de centre comerciale, de metrou sau cu acces usor catre celelalte zone ale capitalei si ofera si o curte generoasa, preturile vor fi si ele pe masura. Preturile pot incepe de la 90.000 de euro, pentru o casa de vanzare cu 3 camere, situata central in Bucuresti si pot ajunge pana la cateva milioane de euro pentru o vila, de exemplu, cu peste 500 de mp utili, piscina si teren.

Case de vanzare Bucuresti zona Pipera

Valoarea proprietatilor sau a caselor, scoase la vanzare intr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, precum Pipera,  se mentine la un nivel ridicat. Vrei sa ai casa ta sau sa te muti intr-o casa noua?  Cauta cele mai bune oferte la casele de vanzare in ansambluri rezidentiale din zona Pipera, Bucuresti.

Dezvoltatorii imobiliari construiesc fara oprire, in aceasta zona, in continua dezvoltare, ridicand din ce in ce mai multe ansambluri rezidentiale si nu numai. Implicit si preturile sunt pe masura. Poti cauta o casa direct de la dezvoltatori  insa, alegerea cea mai buna o poti face cu ajutorul unui agent imobiliar, care cunoaste zona si tot ceea ce inseamna constructii noi in aceasta zona.  Astfel, vei putea gasi casa mult visata.

Case de vanzare Bucuresti

Ai o proprietate sau mai multe case de vanzare in Bucuresti si vrei sa scoti preturi bune pentru fiecare tranzactie facuta?

Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa scoti un pret bun pentru o casa pusa in vanzare in Bucuresti:

  • Pozitia centrala sau cat mai aproape de mijloacele de transport in comun, de preferat metrou, va ridica pretul locuintei
  • Imbunatatirile la aspectul interior si exterior, al imobilului si tonurile neutre, folosite in decor, vor fi un plus la vanzare
  • O casa pozitionata intr-o zona aerisita, fara blocuri cu multe etaje de jur imprejur, se va vinde usor si la un pret bun
  • Casele prea mari, cu mai multe nivele, greu de intretinut nu se vor vinde usor si la un pret bun. Cu cat mai mica, cu atat mai bine.

Case de vanzare Bucuresti sectorul 1

Cand vorbim de sectorul 1 ne gandim automat la lux iar atunci cand cautam o casa de vanzare in sectorul 1 din Bucuresti, trebuie sa luam in calcul ca este o zona exclusivista cu preturi pe masura. Lume din inalta societate, case scumpe si cartiere de lux in zone precum Aviatorilor, Victoriei, Primaverii, Piata Romana sau Baneasa. In sectorul 1 din Bucuresti, a fost scoasa la vanzare cea mai scumpa casa, in urma cu cativa ani, evaluata la peste 6 milioane de euro. Acum, preturile au mai scazut iar casele scoase la vanzare in sectorul 1 din Bucuresti se dau incepand cu 1000-1500 de euro pe mp. Pentru persoanele care nu isi permit luxul exista si variante de rezerva. In cartierele Bucurestii Noi sau Pajura, casele se vand la preturi mult mai mici.

Vile de vanzare in Bucuresti

Casele in vile scoase la vanzare in Bucuresti, mai ales in zonele centrale, sunt la mare cautare. Pe piata sunt putine oferte din cauza numarului redus de astfel de locuinte. Cum gasesti o casa de vanzare in vile, in Bucuresti? La o simpla cautare pe internet poti gasi oferte variate sau daca apelezi la o agentie imobiliara, un broker iti poate prezenta astfel de locuinte in zonele preferate de tine.

Daca iti doresti sa vizionezi doar cele mai bune oferte, brokerul imobiliar te va ajuta sa gasesti mai repede casa mult visata. Va respecta intru totul cerintele tale si te poate sfatui sa faci alegerea cea mai buna.

Case vechi de vanzare Bucuresti

Ai o casa veche de vanzare in Bucuresti si cauti urgent un comparator? Vinde casa cu un anunt gratuit pe site-urile de specialitate sau apeleaza la ajutorul  agentiilor imobiliare. Daca apelezi la anunturile gratuite, pe internet, trebuie sa pui in anunt toate detaliile necesare vanzarii: daca este sau nu casa bransata la toate utilitatile orasului, ce suprafata are, cum este compartimentata, unde este situata, ce imbunatatiri are sau daca e nevoie de unele cat mai urgent, ce teren are casa, poze detaliate cu interiorul si exteriorul casei, costul aproximativ si desigur un numar de telefon, unde cumparatorii pot cere mai multe informatii.

Un agent imobiliar, insa te va scuti de acest deranj si va face toata treaba in locul tau. Se va ocupa atat de promovarea casei tale vechi scoase la vanzare in Bucuresti si de toate actele necesare  vanzarii.

Case noi de vanzare Bucuresti

Piata este plina de constructii cu case noi scoase la vanzare in Bucuresti si nu stii daca mai sunt la cautare? Esti proaspat dezvoltator imobiliar si ai intampinat probleme in vanzarea caselor noi in Bucuresti? Iata ce trebuie sa stii:

Pentru ca o casa sa fie vanduta repede si la cel mai bun prêt este nevoie ca, atat proprietarul cat si brokerul, sa isi de-a interesul. Agentul imobiliar nu va avea astfel de probleme, deoarece experienta il ajuta si poate vinde mai usor locuinta.

Dezvoltatorul impreuna cu agentul imobiliar se vor asigura ca locuinta arata impecabil. Fara moloz si alte resturi aruncate la intamplare in locuinta gata construita. Daca blocul este in constructie, situatia este alta.  Agentul imobiliar va conduce potentialii cumparatori in casele finalizate si expuse la vanzare, ca potentialul comparator sa isi dea seama pe ce va da banii.

  • Cautare