Spatii de inchiriat in Bucuresti sectoarele 1,2,3,4

Spatii de inchiriat potrivite pentru afacerea ta

Ai un spatiu de inchiriat sau cauti unul de inchiriat pentru afacerea ta? Cauti o locatie deosebita pentru noua ta afacere? Restaurantul tau, pozitionat intr-un sediu cat mai central, poate fi solutia catre o afacere de succes. Un spatiu de inchiriat, intr-o cladire bine gandita, intr-o zona cu trafic intens si o constructie facuta special pentru un restaurant este exact ceea ce iti trebuie. Pentru ca, uneori e mai greu de gasit un astfel de spatiu, cu ajutorul unei agentii imobiliare poti gasi mai usor ceea ce cauti si la preturi bune. Nu trebuie decat sa dai un search pe internet cu zona si cerintele dorite de tine si poti rezolva problema.

Spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti in zona centrala

O cladire de inchiriat in Bucuresti, ideala pentru un spatiu comercial, dotata corespunzator, situata intr-o zona cu trafic intens si cu alte dotari necesare presupune de cele mai multe ori timp pierdut si bani pierduti, dar si multa rabdare. Asadar, daca spatiile comerciale de inchiriat, cele mai potrivite pentru afacerea ta din Bucuresti sunt mai greu de gasit ori nu ai gasit inca cea mai potrivita alternativa, nu dispera si cauta cele mai bune astfel de cladiri in anunturile postate pe site-urile de specialitate sau cere sfaturile unui agent imobiliar. Poti gasi oferte de cladiri, potrivite pentru spatii comerciale, atat in zone centrale ale capitalei, dar si mai la periferie, la preturi mai accesibile. Depinde ce cauti.

Spatii birouri de inchiriat in Bucuresti

Ofertele la spatii de birouri de inchiriat, in Bucuresti sunt din ce in ce mai prezente pe piata din capitala, datorita cererii din ce in ce mai mari pentru locurile de munca de birou. Constructiile de cladiri de birouri, din ce in ce mai prezente in Bucuresti, transforma piata de aici in una extrem de ofertanta, din acest punct de vedere. Preturile pot porni de la 5 euro pe metrul patrat, pe luna si pot ajunge pana la cateva sute de euro pe mp, pentru un spatiu generos, cu toate dotarile necesare si pozitionat intr-o zona cat mai buna.

Spatiile de inchiriat in sectorul 1

Un spatiu de inchiriat, din sectorul 1 al capitalei este ideal pentru desfasurarea activitatii de birou a unei companii. Marile companii cauta in special zonele centrale ale sectorului 1 precum: Unirii, Calea Victoriei, Piata Romana, Baneasa sau Pipera pentru inchirierea spatiilor de birouri. Situate in apropierea mijloacelor de transport in comun, de centre comerciale renumite, cu acces usor catre orice parte a orasului, cladirile centrale sunt cele mai cautate pentru inchiriat, in scopul desfasurarii activitatii de birou.  Proprietarii ofera cladiri renovate recent si modern, cu dotari de ultima generatie la preturi destul de bune. In zona Unirii, de exemplu, un astfel de spatiu de 100 de mp se poate inchiria cu aproximativ 1500 de euro pe luna, dar poate ajunge, pana la cateva sute de mii de euro pe luna, pentru o cladire care respecta cele mai inalte cerinte.

Spatii de inchiriat in sector 2, pentru birouri, sedii comerciale

Ofertele imobiliare pentru spatiile de inchiriat din sectorul 2 al capitalei, pentru sedii de firma, birouri sau alte puncte de lucru sunt variate si la preturi atragatoare. De la cladiri accesibile si avantajoase in raport calitate-pret, pana la cladiri impunatoare, dotate si renovate modern, cu arhitectura spectaculoasa si dotari de ultima generatie.  Cu ajutorul site-urilor de specialitate, ai acces usor la astfel de oferte si poti filtra si gasi cele mai bune spatii de inchiriat din sectorul 2, unele disponibile imediat.

Pentru o oferta prompta, la o selectie personalizata de oferte de vile sau centre de afaceri, conform cerintelor, este indicat sa solicitati sfaturile si ajutorul unui consultant imobiliar.

Spatii comerciale de inchiriat in sectorul 3

Ai un spatiu sau mai multe spatii de inchiriat in sectorul 3 al capitalei, pentru diferite activitati de birou sau comerciale, dar nu reusesti sa gasesti mai repede chiriasul potrivit?  Poti apela la anunturile care pot fi postate gratuit, pe site-urile de  specialitate, sau poti intra in contact cu o agentie imobiliara care se ocupa cu spatii de inchiriat in sectorul 3. Contra unui comision, oferit la incheierea contractului, un consultant imobiliar va face tot ceea ce ii sta in putinta ca sa promoveze cat mai bine spatiul oferit spre inchiriere. In sectorul 3, preturile pornesc de la 5 euro pe mp, pe luna si pot ajunge pana la cateva mii de euro, in functie de facilitati, spatiu, accesibilitate si dotari.

Spatii de inchiriat in Dorobanti

Esti o persoana fizica ce ofera spre inchiriat un spatiu in zona Dorobanti dar nu reusesti sa gasesti repede chiriasul potrivit? Daca eforturile tale de a inchiria cat mai repede un spatiu au fost in zadar, apeleaza la un consultant imobiliar sau posteaza anuntul pe mai multe site-uri de specialitate, pentru a fi cat mai vizibila oferta ta. Spatiile de inchiriat din zona Dorobanti sunt printre cele mai cautate, datorita pozitiei centrale. Daca spatiul este disponibil imediat, este situat cat mai stradal, are dotarile necesare inchirierii in conditii decente iar pretul este in conformitate cu  piata sau zona respectiva succesul este garantat. Spatiile din zona Dorobanti pot fi inchiriate cu preturi incepand de la 7-8 euro pe mp, pe luna si pot depasi 60 de euro pe mp pe luna.

Spatii restaurant de inchiriat Bucuresti

Cauti un spatiu de inchiriat pentru restaurantul tau din Bucuresti? Insa nu gasesti locatia potrivita sau compartimentarea cu spatiul dotat corespunzator?  Daca te confrunti cu astfel de probleme si te-ai saturat sa astepti sa il gasesti pe cel mai potrivit iar timpul pierdut inseamna bani pierduti pentru tine si viitoarea ta afacere, apeleaza la ajutor specializat. Cauta un agent imobiliar care sa te ajute sa gasesti mai repede spatiul de inchiriat pentru viitorul tau restaurant din Bucuresti. Trebuie sa stii exact cum trebuie sa arate, ce dotari trebuie sa aiba si spatiul si locatia cele mai potrivite pentru viitoarea ta afacere.

Spatiile de inchiriat in Bucuresti – aveti dificultati in a gasi o solutie potrivita?

Un spatiu de inchiriat in Bucuresti, ideal pentru un spatiu commercial sau de birouri, dotat corespunzator, pozitionat intr-o zona cu trafic intens si cu alte dotari necesare presupune de cele mai multe ori timp pierdut si multa rabdare. Asadar, daca spatiile de inchiriat cele mai potrivite pentru afacerea ta din Bucuresti sunt mai greu de gasit sau ai colaborat cu un agent imobiliar care nu te-a satisfacut pe deplin cu ofertele pe care ti le-a pus la dispozitie, cauta singur cele mai bune astfel de locatii in anunturile postate pe site-urile de specialitate. Cine stie, poate ai noroc sa-l gasesti singur pe cel mai bun.

Spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti – cele mai potrivite solutii

Cele mai potrivite spatii de inchiriat pentru birouri din Bucuresti sunt cele situate cat mai central. Din acest punct de vedere, zonele Universitatii, Romana, Piata Unirii sau Aviatorilor sunt cele mai cautate. Accesul mai usor catre toate mijloacele de transport in comun, catre anumite puncte comerciale importante, alte facilitati specifice zonei, dar si pretul chiriei sunt principalele criterii luate in calcul la inchirierea unei cladiri de birouri. Cei care cauta oferte la spatii de inchiriat birouri in aceste zone din Bucuresti nu au o limita de buget. Sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru o zona centrala. In zona Unirii, de exemplu, un spatiu de 100 de mp se poate inchiria cu 1500 de euro pe luna iar preturile pot ajunge pana la cateva sute de mii.

Spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti – cele mai atragatoare oferte

Spatiile de inchiriat, potrivite pentru birouri in Bucuresti, sunt extrem de cautate la ora actuala, datorita ofertei si cererii din ce in ce mai mari pentru locurile de munca de birou. Constructiile de cladiri de birouri sunt si ele din ce in ce mai prezente pe toata suprafata capitalei, astfel si ofertele sunt din ce in ce mai multe. Preturile pot porni de la 1500 de euro pe luna pentru o cladire, pozitionata intr-o zona frumoasa, cu o suprafata de aproximativ 600 de mp, cu toate dotarile necesare. Spatiile centrale de birouri de inchiriat in Bucuresti cu suprafete mai mari de 1000 de metri patrati pot ajunge si la cateva zeci de mii de euro pe luna.

  • Cautare