click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe site-ul otho.ro!

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de către dumneavoastră implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Otho Estate înseamnă otho.ro, un serviciu de imobiliare operat de agenția imobiliară Otho Estate. „Agentul  imobiliar” sau „brokerul imobiliar” este persoana care se ocupă cu tranzacționarea proprietăților imobiliare, care mijlocește încheierea contractelor între vânzător și cumpărător.

„Cumpărătorul” este persoana care achiziționează sau ia în considerare ideea de a achiziționa o proprietate.

„Vânzătorul” este persoana care vinde sau ia în considerare ideea de a vinde o proprietate.

„Clientul” este persoana care a fost de accord să fie reprezentată de agenția imobiliară în procesul de vindere, cumpărare sau închiriere a unei proprietăți, după ce a luat la cunoștință termenii și condițiile acestei colaborări.

„Potențialul cumpărător sau vânzător” este individul care și-a exprimat interesul în a achiziționa sau a vinde o proprietate.

„Utilizatorul” este persoana care vrea să cumpere sau să vândă o proprietate și utilizează site-ul pentru a primi informații în acest sens.

Termenii de utilizare

 1. Utilizatorul trebuie să fie un potențial cumpărător sau vânzător cu domiciliul în zona geografică în care Otho Estate este autorizat să opereze.
 2. Utilizatorul trebuie să (a) furnizeze informații clare și corecte; (b) să actualizeze aceste informații și să se asigure că rămân exacte și corecte pe tot parcursul colaborării.
 3. Pentru a se putea înregistra ca și Client, Utilizatorul trebuie să aibă cel puțin optsprezece (18) ani.
 4. Orice Utilizator care este Agent sau Broker Imobiliar licențiat trebuie să ne aducă la cunoștință acest lucru prin telefon sau e-mail înainte de a putea accesa materiale protejate prin parolă cum ar fi oferte imobiliare și alte date care se află pe site. Ne rezervăm dreptul de a limita și de a refuza accesul oricărui Agent Imobiliar pe site-ul otho.ro.
 5. Toate informațiile despre proprietăți pe care le furnizăm pot fi folosite exclusiv de Client și nu pot fi distribuite de acesta unei terțe părți. Clientul nu poate vinde sau utiliza niciun tip de informație de pe site-ul otho.ro pentru alt scop decât acela de a încerca să evalueze case sau proprietăți scoase la vânzare.
 6. Clientul trebuie să-și asigure singuri accesul la Internet și să plătească orice taxe aferente acestui acces.
 7. Clientul trebuie să garanteze că nu a semnat niciun fel de înțelegere cu un alt agent sau altă agenție imobiliară care ar putea împiedica colaborarea exclusivă dintre el și agenția noastră imobiliară.
 8. Clientul trebuie să fie de acord să-și limiteze căutarea online la case și proprietăți pe care au capacitatea de a le cumpăra și la proprietăți care le îndeplinesc criteriile.
 9. Clientul nu trebuie să contacteze proprietarul/vânzătorul unei case cu ajutorul informațiile pe care i le punem la dispoziție pe site-ul otho.ro. Clientul nu va încerca să pătrundă pe proprietatea în cauză sau să vorbească cu proprietarul/vânzătorul acesteia în alte circumstanțe în afara de o întâlnire stabilită de noi.
 10. Clientul este de acord să se supună tuturor restricțiile de copyright puse asupra conținutului site-ului.
 11. Clientul este de acord cu faptul că Agentul Imobiliar poate reprezenta și alți potențiali cumpărători aflați în căutarea unei proprietăți care îndeplinește criteriile cerute de Client.
 12. În măsura maximă permisă de lege, serviciul este furnizat „ca atare”, fără nicio garanție sau reprezentare de orice fel, fie exprimată sau implicată, cu privire la (1) funcționarea site-ului, (2) informațiile, datele, serviciile sau produsele furnizate prin sau în legătură cu acest serviciu sau (3) capacitatea, calitatea sau fiabilitatea oricărui furnizor de servicii terțe accesate prin intermediul sau în legătură cu utilizarea acestui serviciu.
 13. ro declină orice fel de garanții, inclusiv, dar fără a se limita la: (1) orice garanții privind valabilitatea, acuratețea, utilitatea, conținutul sau accesul neîntrerupt la informații, produse sau servicii și (2) orice garanții de titlu, non-încălcare, vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop. Limitarea răspunderii se aplică oricăror daune cauzate de orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defect, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, întreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat sau, modificarea sau utilizarea înregistrărilor în legătură cu utilizarea sau funcționarea acestui serviciu, fie pentru încălcarea contractului, comportament injurios, neglijență sau orice altă acțiune.
 14. Clientul ne autorizează să revizuim și să furnizăm copii a diferite documente în timpul tranzacției. Aceasta include, dar nu se limitează la rapoarte ale inspecției casei și la contractul final.
 15. Nici noi și nici investitorii, angajații, contractorii, succesorii, cesionarii, afiliații sau furnizorii noștri de conținut sau de servicii suntem răspunzători față de Client, Utilizator sau orice alt terț pentru eventualele daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau daunele pe cale de consecință care decurg din utilizarea acestui serviciu sau incapacitatea de a avea acces la sau de a folosi acest serviciu sau din orice încălcare a oricărei garanții, chiar dacă am fost informați de posibilitatea unor astfel de daune;

Clientul este de acord să ne anunțe imediat în cazul în care încheie un acord cu un alt Broker Imobiliar.

 • Search