Incarca harta logo
Inchide
google-map-thumb
Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza principalaInchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 1Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 2Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 3Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 4Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 5Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 6Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor poza 7

Inchiriere Apartament 3 camere Bucuresti, Dristor

25002,500 EUR
DRISTOR,

Descriere Proprietate

Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!

De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.

Daca sunteti in cautarea unui apartament „care sa aiba ceva special”, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.


Detalii Proprietate

  • Suprafata Utila: 70 mp
  • Camere: 3
  • Dormitoare: 2
  • Bai: 1

ID Anunt: CLN1AI0326

Statie Metrou: Piata Muncii

Tip Apartament: semidecomandat

Confort: I

Nr. Etaje: 10

Etaj: 4

Tip Imobil: bloc mixt

Interior: proaspat renovat

An Constructie: 1980

Facilități și caracteristici

yesaer conditionat
yesusa metalica
yestermopan
yesmasina spalat rufe
yesfrigider
yesbucatarie inchisa
yesbucatarie mobilata
yesapometre
yesrepartitoare

Alexandru Ispir

General Manager
+4 076 ... vezi tot numarul+4 0767 700 000

Contactați-mă

Vezi telefon
Download PDF
  • Cautare

Alege zone
X
Ultracentral
Central
Semicentral
Bucurestii Noi
Pipera
Zona de Nord
Ilfov